3pservices
        Pablo's pools and property management
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Pablo Calvo Rodriguez, ik ben 41 jaar oud en ik woon in Denia (Alicante). Na 15 jaar in Nederland te hebben gewoond, ben ik naar mijn vaderland teruggekeerd. 

Ik ken de frustaties die gepaard kunnen gaan met de "Spaanse manier". Ik ben een lokale professional met een andere aanpak, die mensen uit Noord-Europa gewend zijn, met een internationale zakelijke mentaliteit.


Ik spreek Spaans en Galicisch (native), Engels en Nederlands (en ik ben bezig met Valeciano te leren). Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring (Quality auditor en facilitair management) in een internationale omgeving. 

In november 2020 heb ik mijn certificering voor schoonmaak en onderhoud van zwembaden, privé en gemeenschapelijk, behaald (zie diploma). Ik heb oog voor detail, ben betrouwbaar, professioneel, goed opgeleid en goed georganiseerd.